Website maken

Webdesign

U wilt een nieuwe website laten maken? Een website die uw producten verkoopt of zorgt dat u leads ontvangt? U wilt een website laten maken die voor u werkt?
Schot Marketing & Communicatie helpt u hierbij, met het juiste webdesign en de juiste content. Wij maken maatwerk websites volledig toegespitst op het doel dat u met uw website voor ogen hebt. Dit doen wij voor winkeliers, maar ook voor multinationals.

 

Website gemaakt voor uw doelgroep

Wij maken websites die passen bij uw bedrijf en bij uw doelgroep. Wij bieden het complete webdesign, van websitestructuur en vormgeving tot fotografie en het schrijven van SEO webteksten. Websites waarmee u goed scoort bij bezoekers én zoekmachines, dat is ons uitgangspunt bij webdesign. Onderhoud is bij ons vanzelfsprekend. Wij zorgen dat uw website altijd voorzien is van de laatste updates. 

 

Website met Zoekmachine optmalisatie

Staat uw site online, dan houden wij bij hoe uw site scoort in zoekmachines. Waar kunnen we verbeteringen aanbrengen? Wat doen de concurrenten? Doen de bezoekers precies waar uw site voor gebouwd is? Een website hebben is mooi, omzet behalen via uw website is beter!

 

Uw volgende website door ons laten maken? Maak een afspraak met Schot Marketing & Communicatie.

 


 

van Vliet Bouwmanagement
Hamburg Hoveniers
Steenbergen

 

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden

Deze link verwijst u naar onze leveringsvoorwaarden, die gelden voor de grafische industrie.

 

 

Vragen?