Een maximaal bereik en maximale conversie

Online Marketing

in Barendrecht

Schot helpt je om door de bomen het bos te blijven zien, ook in Barendrecht. Online Marketing is een aparte tak van sport en zal zich altijd snel blijven ontwikkelen

 

Bij online marketing de nadruk op de aansluiting bij de juiste doelgroepen want in de online wereld verschuift de focus van ‘bereiken’ naar ‘gevonden worden’. Daarnaast draait alles natuurlijk weer om een zo hoog mogelijke conversie. Wij onderscheiden ons door onze actuele kennis van zaken die we heel praktisch inzetten met online activiteiten die bij jou en je bedrijf passen. Schot realiseert echte resultaten in online marketing en communicatie.

 

Gaan wij samen met jouw online marketing inzetten voor jouw bedrijf, dan doen we dat met de volgende oplossingen:


Online Marketing Oplossingen in Barendrecht

Content marketing

De verschillende fases uit Sineks model vragen om verschillende soorten content, zoals blog artikelen, how-to artikelen, video's en infographics. Al deze content moet aansluiten bij je online marketing doelstellingen en op het juiste moment aan de juiste doelgroep getoond worden.

Email marketing

Met email marketing kun je klanten werven en behouden met gepersonaliseerde emails die je bedrijf product en/of dienst promoten. Je kunt heel doelgericht uit je adressenbestand berichten sturen naar mensen die daar oprecht belangstelling voor hebben.

Digital advertising

Om nieuwe klanten te werven is het inzetten van digitaal adverteren een goed idee. Bijvoorbeeld door te adverteren in Google Display Advertising of met Facebook is een prima manier om de sales funnel te vullen met potentieel interessante klanten.

Social Media marketing

Jouw klanten gebruiken social media. Daarom is het belangrijk om daar aanwezig te zijn en betrokkenheid bij je klanten te krijgen. Kondig nieuwe producten aan, stel vragen en hou eens een actie om je volgers actief te houden.

Organic and paid search (zoekmachine optimalisatie)

Help potentiële klanten je website te vinden door goed te scoren in de organische zoekresultaten en door betaalde zoekresultaten. Organische zoekresultaten bereik je met goede artikelen en blogs met informatie die relevant is voor je doelgroep en met betaalde advertenties kun je mensen overhalen je site nogmaals te bezoeken om jouw dienst of product aan te schaffen.

Online events

Data is king! Content ook, maar door een online evenement te hosten, zoals een webinar, kun je makkelijk gedetailleerde informatie van je potentiële klanten achterhalen. Na het inloggen kun je ze nog een aantal vragen stellen die relevante informatie opleveren voor de bepaling van jou ideale doelgroep.

 

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!

 

Copyright © 2022 - Sitemap - Algemene Voorwaarden - Privacy- & Cookieverklaring - Erkend leerbedrijf