fbpx

  • Logospirte1


 

Online Marketing

Internet marketing

De kracht van online marketing

Is online marketing dé manier om meer winst behalen met uw onderneming? Het is de droom van elke ondernemer. Wat is de juiste manier om de customer journey om te zetten in de juiste online marketing acties?

Voor veel ondernemers is het bedenken van een goede strategie een hele uitdaging. Maar een strategie die echt werkt is vreselijk belanrijk om echt effect van uw investering te hebben. Pas dan kan marketing daadkrachtig worden ingezet zodat u meer omzet behaalt met de producten of diensten die u verkoopt. Bovendien helpt online marketing bij het behalen van offline resultaten. Genoeg redenen dus om met (online) marketing aan de slag te gaan.

 

Online kansen voor elke ondernemer

Het aankoopproces van diensten en producten verloopt nog steeds via het bekende AIDA model. Online technologieen biedt de ondernemer enorm veel kansen om bij de koper op ieder moment van z'n customer journey onder de aandacht te blijven. Social media is hierbij van groot belang, maar ook de eigen website is belangrijk. 

Online biedt zo veel mogelijkheden om interactief bezig te zijn met uw klantenkring of nieuwe prospects binnen te halen. Juist daarom loont het om eens kritisch naar uw marketing te kijken.

 

Resultaten behalen met online marketing

Door het inzetten van online marketing, kunt u ongelofelijk veel resultaten behalen. Kijk bijvoorbeeld eens naar uw website. Is deze volledig SEO geoptimaliseerd? Bent u goed vindbaar in Google? Voldoet de content aan alle SEO eisen en is er sprake van een aantrekkelijk webdesign? Het kan helpen om uzelf de vraag te stellen wat u wilt bereiken met online marketing. Enkele doelen kunnen bijvoorbeeld zijn dat meer mensen contact met u gaan opnemen of dat u juist gebruik wilt maken van Google Adwords en de kracht van social media.

Maar ook werken aan de naamsbekendheid van uw bedrijf, of het promoten van nieuwe producten of het delen van uw expertise draagt bij aan het succes van uw onderneming.

 

Online marketing uitbesteden aan Schot

Wilt u uw online marketing uitbesteden of zoekt u een bedrijf dat met u mee denkt omtrent het webdesign? Schot is het bedrijf dat graag voor u in actie komt. Wij investeren op zo'n manier in uw bedrijf, dat het u ook daadwerkelijk oplevert dat u voor ogen heeft. Dankzij onze inzet zal de verkoop via uw online marketing kanalen zeker toenemen.

 

Benieuwd hoe online marketing u meer omzet kan bezorgen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

 


 

van Vliet Bouwmanagement
Array industries
Summit

 

Lees meer artikelen over Online marketing

Digitale advertenties

Digitale advertenties Heb je interesse in digitale advertenties? Neem contact met ons op. Je kent het wel, of je nu op ad.nl of Facebook zit, op heel veel websites kom je digitale advertenties tegen. Vaak...

Social Media voor bedrijven

Social media voor bedrijven. We lezen het, we horen het en eigenlijk weten we het ook wel. Social Media is booming en het blijft zich ontwikkelen. Toch knaagt de onduidelijkheid om Social Media in...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!