0186 619244

 

Schot Marketing en Communicatie

Eurloop Brochure

Account

Euroloop


Euroloop uit Rotterdam is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van het kalibreren van industriële gasmeters. De afhankelijkheid van de gasconsumptie bij installaties die gebruik maken van een bypass zorgde ervoor dat wachtrijen opliepen. Euroloop heeft een compleet nieuwe, wereldwijd unieke kalibratiefaciliteit ontwikkeld voor industriële gasmeters om klanten in alle jaargetijden snel van dienst te zijn. Dit knappe staaltje innovatie heeft inmiddels naam gemaakt in de wereldwijde gaswereld.

 

Voor deze klant ontwikkelden wij onder andere:

- huisstijl drukwerk

- veiligheidsstickers

- brochures

- digitale brochure

- functioneel ontwerp website

- grafisch ontwerp website

- realisatie website

Euroloop Website

Project

Website en brochure


Het ontwerp van de Eurloop website heeft een frisse, moderne uitstraling die goed past bij de uitstraling van het bedrijf. Mooie grote foto’s en duidelijke iconen, maken de website overzichtelijk. Door middel van overlays en slideshows krijgt de website een dynamisch effect.

 

De brochures van Euroloop hebben een strakke vormgeving, met grote foto’s en fris kleurgebruik. Het speciale aan deze brochures is het gebruik van kalkbladeren. Deze kalkbladeren liggen over een grote foto, waardoor de uitleg van de foto heel duidelijk overkomt.

Beetsstraat 9

3261 PL Oud-Beijerland

0186 619244

marcom@schot.nl

 

 

Sitemap - Algemene Voorwaarden

Deze link verwijst u naar onze leveringsvoorwaarden, die gelden voor de grafische industrie.

 

 

Ik wil graag
informatie
ontvangen!