fbpx

  • Logospirte1


 

DTP

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare DTP expert die u kunt raadplegen voor het ontwerpen, opmaken en drukken van uw flyer, folder, reclamedrukwerk en andere geprinte media? Dan bent u bij Schot Marketing & Communicatie aan het juiste adres. Schot Marketing & Communicatie kan niet alleen het daadwerkelijke printen van drukwerk voor u overnemen, maar kan er ook voor zorgen dat uw drukwerk zo mooi mogelijk wordt door middel van professionele DTP.

 

DTP: een korte introductie

DTP is een verzamelnaam voor werkzaamheden die uitgevoerd worden om drukwerk printklaar te maken. Een DTP'er is een professional die het mogelijk maakt om geprinte media te kunnen ontwerpen, aanpassen, belichten en printen zodat het drukwerk van de beste kwaliteit wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende softwareprogramma's, zodat er uiteindelijk tot het beste resultaat gekomen wordt. En omdat DTP'ers precies weten welke softwareprogramma's er gebruikt moeten worden voor uw drukwerk en hoe deze programma's ingezet moeten worden, krijgt u door middel van professionele DTP altijd het beste resultaat.

 Schot Marketing & Communicatie kan DTP gerelateerde werkzaamheden verzorgen voor bedrijfs brochures, maar ook voor product brochures, een prijslijst, een flyer, een folder en reclamedrukwerk. Wat u ook drukklaar wil laten maken: Schot Marketing & Communicatie helpt u graag.

 

Van DTP tot drukkerij

Maakt u gebruik van de DTP diensten van Schot Marketing & Communicatie, dan kunt u uw zorgen volledig uit handen geven aan onze professionals. Zo wordt uw DTP werk volledig verzorgd en wordt er alles aan gedaan om uw drukwerk optimaal af te kunnen drukken. Zo wordt de opmaak van het drukwerk verzorgd, maar kunt u ook gebruik maken van tekstcorrecties, professionele fotografie voor uw drukwerk en het aanleveren van het drukwerk bij de drukkerij.

 

Omdat u zelf niets meer hoeft te doen om uw drukwerk te laten ontwikkelen door Schot Marketing & Communicatie, houdt u tijd over. Deze tijd kunt u steken in de core-business van uw organisatie, terwijl het drukken van uw geprinte media gewoon wordt opgepakt door onze professionals.

 

 


 

SVHW
Ivana - Necomij
Nissewaard Boekje

Lees meer artikelen over Concept & Vormgeving

Een goede huisstijl

Een goede huisstijl Wat is een goede huisstijl nou precies? Elk merk wil een sprankelende beleving , een eigen huisstijl. Die mensen in het hart raakt en waarvan de wereld zegt: “wauw, merk X,...

DTP werkzaamheden

Heeft u DTP ondersteuning nodig of heeft u DTP werkzaamheden voor ons? Onze ervaren DTP’ers staan graag voor u klaar voor de opmaak van bijvoorbeeld een brochure, magazine, boek, catalogus,...

Corporate Identity

Corporate Identity Ontdek uw Corporate IdentityBent u op zoek naar een nieuwe Corporate Identity of wilt u graag weten of uw huidige huisstijl nog up-to-date is? Dan bent u bij Schot Marketing &...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!