• Logospirte1

 

Blog

 

Joomla! of WordPress?


17 januari 2019 

 

Wil je een website waar je zelf (zonder al te veel technische kennis) eenvoudig de tekst en afbeeldingen kunt aanpassen? Dan zijn Joomla! of WordPress dé twee CMS oplossingen (Content Management Systeem) waar je voor zou kunnen kiezen. Wij krijgen bij Schot regelmatig de vraag welke van deze twee beter is.

 

Lees meer

Klantvriendelijkheid in Limburg


21 december 2018 

 

Kent u het plaatsje Valkenburg in Limburg? Ik was daar afgelopen weekend. Met mijn gezin, op uitnodiging van mijn ouders. Ook mijn broer was aanwezig met zijn gezin. Oude tijden herleefden. Vroeger ging ik altijd met mijn ouders op vakantie. Mooie herinneringen zijn dat. Toevallig ook wel eens in Valkenburg en omgeving heb ik mij laten vertellen. Ik weet dat zelf niet meer. Ik was drie, of vier…misschien vijf, maar dan houdt het wel op.

 

Lees meer

5 redenen waarom bezoekers jouw website verlaten

5 redenen waarom bezoekers jouw website verlaten


6 december 2018 

 

Wanneer een bezoeker jouw website meteen weg klikt, wordt deze wel meegeteld (als een bounce) in Google Analytics. Eigenlijk telt deze bezoeker niet want ze ondernemen geen actie. Maar waarom verlaten deze bezoekers direct je website? We kunnen allemaal wel punten opnoemen die we als grote irritaties ervaren. Hier lees je onze 5 belangrijkste punten.

 

Lees meer

Google en lokale zoekresultaten

Google en lokale zoekresultaten


15 november 2018 

 

Een onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat (nog?) niet veel aandacht krijgt, is Google Mijn Bedrijf. Met deze dienst van Google kun je de gegevens die Google van jouw bedrijf laat zien op bijvoorbeeld Google Zoeken en Google Maps beheren en aanvullen.

 

Lees meer

Meebewegen is een must


19 oktober 2018 

 

Regelmatig horen we dat onze creaties in de smaak vallen of een schot in de roos zijn. En toch komen we ook regelmatig tegen dat de klant het project toch niet door laat gaan, of dat het ontwerp/idee zo wordt uitgekleed en aangepast dat het de wauw factor heeft verloren. Vaak merken we dat, ondanks dat we zeker niet een dure partij zijn, de prijs daarbij de doorslaggevende factor is.

 

Lees meer

Influencers


27 september 2018 

 

Vanmorgen kwam mijn oudste dochter met een big smile uit haar slaapkamer gerend. Toen ik vroeg wat er aan de hand was, vertelde ze dat ze had gedroomd over Jamie Li en Bibi….!? Ik dacht dat dit twee meiden uit haar toneelklasje waren die ik nog niet kende. Maar nee, het bleek in dit geval te gaan over twee heuse You-tubers.

 

Lees meer

De zomer voorbij…


6 september 2018 

 

Dat is een ding wat waar is, de zomer is zeker voorbij. Wat was het warm hé! Record naar record werd verbroken. Dat hebben we toch maar mooi meegemaakt met elkaar. Ik kijk nog één keer achterom en dan sla ik het zomeralbum dicht.

 

Lees meer

Opladen of ontladen…


2 augustus 2018 

 

Hopelijk geniet u allemaal enorm van deze zomer. Bent u al op vakantie geweest? Of wellicht gaat u – net als ik – nog op vakantie. Aan de temperatuur kan het in ieder geval niet gelegen hebben….of misschien ook wel. Het was een beetje “too much” de afgelopen weken wat mij betreft.

 

Lees meer

Hittegolf


21 juli 2018 

 

Meteorologisch gezien is de zomer van 2018 in alle opzichten bizar. Het ene na het andere record sneuvelt. Het warmste voorjaar, het droogste voorjaar en nu wordt er hard gewerkt aan het record van de warmste zomer, de hoogste temperatuur en het grootste neerslagtekort. Misschien wel van ooit.

 

Lees meer 

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!