• Logospirte1

 

Blog

 

Opladen of ontladen…


2 augustus 2018 

 

Hopelijk geniet u allemaal enorm van deze zomer. Bent u al op vakantie geweest? Of wellicht gaat u – net als ik – nog op vakantie. Aan de temperatuur kan het in ieder geval niet gelegen hebben….of misschien ook wel. Het was een beetje “too much” de afgelopen weken wat mij betreft.

 

Lees meer

Hittegolf


21 juli 2018 

 

Meteorologisch gezien is de zomer van 2018 in alle opzichten bizar. Het ene na het andere record sneuvelt. Het warmste voorjaar, het droogste voorjaar en nu wordt er hard gewerkt aan het record van de warmste zomer, de hoogste temperatuur en het grootste neerslagtekort. Misschien wel van ooit.

 

Lees meer 

Oh ja Social Media, daar moeten wij als bedrijf ook iets mee

21 juni 2018 

 

Waar denkt u aan bij de woorden Interactie, Communicatie en Betrokkenheid?
Waarschijnlijk niet direct aan Social Media. Toch vormen deze drie woorden één geheel, namelijk Social Media. Nou hoor ik u denken “oh ja Social Media, daar moeten wij als bedrijf ook iets mee, maar ja waarom eigenlijk? 

 

Lees meer 

Security en Databeveiliging

19 april 2018 


Wellicht heeft u het al gehoord; vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet, de AVG, van toepassing in Nederland. AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en is een wet die voor heel Europa geldt.

 

Lees meer 

Het belang van strategische communicatieplanning;

5 redenen om communicatieplanning zeer serieus te nemen

 

30 mei 2018 


Besteedt u geld aan online en offline campagnes, maar ziet u de omzet dalen? Zijn uw medewerkers niet in staat een consistente, heldere boodschap over uw bedrijf naar klanten te sturen? 

 

Lees meer 

Mobile First is Content First:
Wat is echt belangrijk?

22 maart 2018 


Google ziet dat het aantal zoekopdrachten via een mobiel groter is dan via desktop. Om deze reden heeft Google in april 2015 bij mobiele zoekopdrachten al de voorkeur gegeven aan websites die mobielvriendelijk zijn.

 

Lees meer 

Mobile First: Snelheid speelt een belangrijke rol

1 maart 2018 


Je kent het wel: je wilt een website openen op je telefoon, maar het laden van de website duurt enorm lang. Grote kans dat je al afhaakt voordat je op de pagina bent aangekomen. Dit zorgt voor een slechte gebruikerservaring.

 

Lees meer 

Nu is de tijd om te focussen op Mobile First

8 februari 2018 


Mobile wat...? Wat is Mobile First? Mobile first is een nieuwe ontwikkeling binnen webdesign. Bij Mobile First zijn bezoekers met mobiele apparaten (zoals smartphones) hét uitgangspunt voor het ontwerp van de website.

 

Lees meer 

We kijken terug op een goed 2017

18 januari 2018 


De start van een nieuw jaar is altijd iets waar ik enorm naar uit kan kijken. Ondanks dat buiten de dagen somber, nat en tegenwoordig ook stormachtig kunnen zijn, gaat er bij mij altijd een nieuwe, frisse lentebries door het kantoor.

 

Lees meer 

  • 1
  • 2

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!