Let's meet

 

Let`s get in

Contact

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten.

 


  0186 619244

 

Schot Marketing en Communicatie

Waarom doen wij ons werk

 

Waar komt u ’s morgens uw bed voor uit? Waarom doet u wat u doet? Welke passie drijft u en in hoeverre is dat nog bepalend in uw dagelijkse werkzaamheden? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor al onze creaties én voor de samenwerking met u. Waarom u doet wat u doet, dát is ons startpunt, want dat is het hart van uw organisatie. Wij van Schot werken vanuit ons hart. Daarin liggen onze creatieve explosies.

Uiteraard bieden wij onze klanten ook een uitgewerkt marketing- en communicatieplan, een gedegen planning en daadkracht in de uitvoering. Maar de essentie is dat alles wat we maken uit het hart komt. Bij Schot werken we met plezier en doen we datgene waarvoor wij ons bed uitkomen…

Wij zijn ervan overtuigd dat elke klant een eigen, unieke aanpak verdiend. Dat kunnen wij, dat willen wij, dat doen wij. En, dat willen we graag met u delen. Wat wij maken kunnen we u uitgebreid vertellen, maar liever nog laten we u dat zien. Laat u net zo verrassen als onze klanten. Onze producten en diensten dekken de totale lading op het gebied van:

Advies en Begeleiding - Creatie - Concept - Productie

 

U moet dan onder andere denken aan:

Drukwerk (brochures, jaarverslagen, huisstijldrukwerk)
Online (social media, website, SEO en SEA)
Media (radio, tv, krant, mediaplan opstellen)
Signing (gevel-/autobelettering, shop-in-shop concepten, POS-materialen)
Project (campagnes, levertijden, projectcontroles)
Marketing (corporate identity, marketingstrategie, SWOT-analyse)
Sales (campagnes, promotions)

 


 

Arjan

Mijn passie is klanten écht verder helpen met hun communicatievraagstukken. Door ze te verrassen, door ze trots te laten zijn op hun eigen organisatie. Door creatieve en inspirerende ontwerpen te bieden, door verrassende concepten te bedenken. Door in alle opzichten het beste te bieden én hoogstaande service te leveren.

Remco

Wat mij inspireert, is naast de klant plaatsnemen, in de huid kruipen en samen op zoek gaan naar het juiste gevoel. Samen het ultieme motiverende beeld en de beste manier van communicatie creëren. Inhoud en vorm werken op elkaar in. Daar oog en gevoel voor hebben is een toegevoegde waarde die we onze klanten bieden.

Henk

Als onze klanten groeien, doen wij wat we moeten doen. Wat we vooral graag willen doen. Onze klanten verder helpen met een klinkende communicatiestrategie en oorspronkelijke creatieve ideeën, dat is mijn doel. Schot in uw zaak brengen. Meer klanten, meer omzet voor u creëren. Wij zijn daar toe in staat. Ons team van 10 bestaat uit toegewijde en ervaren communicatiespecialisten die, net als ik, niets liever doen dan u verder helpen met uw zaak. Dat doen wij van harte.

Henri

Wat mij inspireert, is naast de klant plaatsnemen, in de huid kruipen en samen op zoek gaan naar het juiste gevoel. Samen het ultieme motiverende beeld en de beste manier van communicatie creëren. Inhoud en vorm werken op elkaar in. Daar oog en gevoel voor hebben is een toegevoegde waarde die we onze klanten bieden.

Isabella

Mijn motivatie? Ik wil vorm geven aan het verhaal dat wordt verteld met mooie fotografie, grafische elementen en het hipste font. De race om een briefing te vertalen naar ideeën, uit te werken, te presenteren en uiteindelijke definitief akkoord te ontvangen voor die ene opdracht. Dat geeft een kick!

Lynn

Waarom werk ik bij Schot? Omdat ik het liefst de hele dag bezig ben met DTP en Prepress. Ik vind het leuk om klanten blij te maken met een super mooie brochure of catalogus. Een lekkere lay-out en de puntjes op de ’i’. Te gek gave fotografie hoort daar natuurlijk ook bij. Net even een stapje verder gaan om alles tot een gaaf eindresultaat te zien komen.

Gerda

Mijn drijfveer is de afwisseling in mijn werk. Geen dag is hetzelfde. Zo ben ik op zoek naar een leuke gadget en het volgende moment moet alles opzij om die ene deadline te halen. En de kwaliteit natuurlijk, ik ga voor kwaliteit. Het zo goed mogelijk alles regelen tegen de beste prijs is mijn dagelijkse uitdaging.

Simone

Mijn leidraad is een professionele communicatieadviseur te zijn voor mijn klanten waarbij ik graag ‘out of the box’ denk. Daarnaast is mijn uitdaging om samen met een creatief team ervoor te zorgen dat ons voorstel de klant verrast en een glimlach geeft. De kwaliteit en verzorging is hierbij van groot belang.

Ageeth

Wat ik leuk vind aan dit werk is het contact met de mensen en ze te laten zien dat je als ondernemer zichtbaar moet zijn en een toegevoegde waarde moet hebben. Een advertentie op de billboards is daar een mooi voorbeeld van. Als ondernemer kan je laten zien dat je er bent en mensen op een ander manier naar je bedrijf gaan kijken omdat ze dan weten wat een klant te bieden hebt. Kortom, anders kijken geeft een inspirerend resultaat!

Lisanne

Ontdekken en toepassen: that’s me! Het realiseren van innovatieve en interactieve websites vind ik leuk om te doen. Uitzoeken hoe het werkt, vind ik nog het leukst. Van het werken met de nieuwste technieken word ik ontzettend blij. Ik maak met veel plezier een website en wil hier het beste uit halen.

Inge

Geen enkel communicatiekanaal staat op zich, het is een mix die bepaalt of het door de consument wordt gezien als relevant geheel.

Social Media is al lang geen nieuwe ontwikkeling meer. Het is een communicatiekanaal waar elke communicatiedeskundige, marketeer en ondernemer zich mee bezig moet houden. Je kunt er niet meer omheen. Zet je Social Media niet in voor je bedrijf/bedrijven dan is dit in mijn ogen een gemiste kans.

Bedrijven verder helpen in de ontwikkeling en groei van hun Social Media kanalen geeft mij een kik vooral om te zien dat de knop omgaat en het ook daadwerkelijk gaat werken. Als ik de ondernemer net zo enthousiast over het gebruik van Social Media krijg als ik ben, dan is mijn missie geslaagd.

Remon

Zo weinig mogelijk schrijven en toch zoveel mogelijk zeggen: dat is mijn vak als copywriter. Daarom komen goede teksten vlug ter zake. Zij beantwoorden alle vragen van uw klant en nemen zijn of haar twijfels weg. Goede teksten verpakken uw boodschap als een aanbod dat niemand kan weerstaan. En zo help ik u voor die focus richting conversie.

Beetsstraat 9

3261 PL Oud-Beijerland

0186 619244

marcom@schot.nl

 

 

Sitemap - Algemene Voorwaarden

Deze link verwijst u naar onze leveringsvoorwaarden, die gelden voor de grafische industrie.

 

 

Ik wil graag
informatie
ontvangen!